تخم مرغ در مقایسه با تخم پرندگان دیگر بهترین نوع پروتئین و آنتی اکسیدان را داراست و قابلیت هضم بالایی دارد.

در زرده تخم مرغ چربی، کلسترول، آهن، کلسیم، فسفر،روی، ید، مس، منگنز، کولین، اسیدفولیک، ویتامین های و در سفیده B   محلول در چربی و برخی ویتامین های گروه آن نیز پروتئین، سدیم، پتاسیم، سولفور، منیزیم و کلر موجوداست.

لیزوزیم و آویدین موجود در سفیده تخم مرغ خاصیت ضد می داشته و مانع رشد باکتری های مضر در دستگاه گوارش می شود و زرده آن به دلیل آنتی آکسیدانی موسوم به گزانتوفیل خاصیت ضدسرطانی داشته و لوتئینو گزانتین آن مانع بروز آب مروارید می شود.

وجود برخی ایمنوگلبولین ها در تخم مرغ باعث رت سیستم ایمنی بدن شده که این مزیت در سایر تخم پرندگان بجز تخم بلدرچین موجود نیست.


شهر علم پرندگان منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

فلزیاب صنعتی ایران فست دانلود پوشان سنجش امیر کبیر °l||l°Destroyer Team°l||l° ✓ جی دی تیک hoseyn1298so ژوبین